Aktuell temperatur på pumpen >>
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Korsnäs IF Skidklubb
Fotboll
Bli medlem i Korsnäs IF Skidklubb
BLI MEDLEM
Barnens Skidspel 9 mars
2024-03-03 15:31

Nu är det snart dags för Barnens Skidspel 2024, loppet där alla barn är vinnare och belönas med en fin guldmedalj vid målgången.

 

Lördagen den 9 mars är alla barn upp till 10 år välkomna att åka skidor på nationalarenan, skidstadion Lugnet i Falun. Ingen föranmälan krävs och det sker ingen tidtagning utan fokuset är på att delta.

 

Bansträckning

Barnen kan välja att åka i spåren 200 meter, 600 meter och 1 500 meter. Självklar får man åka flera varv om man vill.

 

Tid och startavgift

Klockan 09.30 öppnar vi biljettkassorna där ni kan köpa nummerlapp, nummerlappen gäller som startbevis. Biljettkassorna hittar du vid skidstadion, ”hästskon”.

 

Första start är klockan 10.00 och vi släpper i väg de sista skidglada barnen klockan 13.00. Startavgiften är 35 kronor per barn och i den ingår en Barnens Skidspelsmedalj. Endast betalning med Swish mottages.

 

Låna skidutrustning

Det finns ett begränsat antal skidutrustningar att låna till de barn som inte har egna skidor och pjäxor. En ansvarig vuxen hämtar ut skidor, stavar och pjäxor i storlek 26–34. När barnet har åkt färdigt återlämnas skidutrustningen på samma plats. Skidorna får lånas i högst en timme för att alla som vill åka ska få en chans.

 

Försäljning av mat och fika

Inne på stadion finns hamburgare och varmkorv (kokkorv), soyakorv, kaffe, te, Festis, Loka och kexchoklad till försäljning. Grillar kommer att finnas för att använda för egen matsäck.

Ta med dig familj och vänner till Lugnet och upplev skidglädjen med oss!

 

Tack till

Tack till Falu Kommun, Falu Energi & Vatten, Grådö Mejeri som bidrar till att vi kan genomföra detta barn- och familjearrangemang!

 

Stolta funktionärer från Dalarnas Skidförbund, Friluftsfrämjandet, Korsnsäs IF Skidor, Grycksbo IF och Föreningen Svenska Skidspelen.

 

Varmt välkommen!

Tack till våra sponsorer!
2024-02-19 11:02

Efter ett lyckat genomförande av Korsnäsloppet 2024 vill vi rikta ett hjärtligt tack till alla deltagare, publik, funktionärer och sponsorer som gjorde den här tävlingen möjlig. <3

 

Vi har hört mycket bra från många och vi är glada att meddela att vi redan nu blickar framåt mot Korsnäsloppet 2025. Hoppas Ni alla vill vara med även då. :D

 

STORT TACK till våra generösa sponsorer, både lokala, regionala och internationella, som medverkar till att ALLA deltagande barn och ungdomar får priser med sig hem som bevis på sin prestation och som ett kul minne av tävlingen!

Följande företag har skänkt priser 2024, besök gärna deras hemsidor nedan och kika närmare på vad de har att erbjuda just dig!

 

Runes Sport

Orkla Care

Försvarsmakten Dalregementet

Outokumpu

Herdins Färgverk

Repic Consulting

Mieko Fishing

Golvgrossisten i Dalarna

Dalum Sweden

Bike and Accessories Dalarna

Caverion

Anderssons Städ

Granitor

AFRY

Länsförsäkringar Dalarnas

Coca-Cola

Träna skidor med Korsnäs IF Skidor
2024-02-04 16:15

Vi erbjuder träningsgrupper för barn, ungdomar upp till vuxna. Läs mer om våra olika grupper under rubriken "Träningsgrupper". Vill du veta mer om våra träningsgrupper kan du kontakta huvudtränarna enligt info under "Träningsgrupper" eller skicka ett mail till info@korsnasifsk.se.

 

Är ditt barn sugen på att börja träna i klubben är ni hjärtligt välkomna på en träning för att prova på. Ni får då mer info om upplägg och utrustningsfrågor m.m.

Vi erbjuder för närvarandet träning i olika form som passar alla. Vi har tillämpat en gruppindelning enligt nedan baserat på ålder och förmåga:

 

Gul Grupp: 5-6 år, Lek (Skidleka) Tisdagar 18:00-19:00

Grön Grupp: 7-8 år, Lek + Grund (Skidleka + Skidlära) Tisdagar 18:00-19:15

Blå Grupp: 9-10 år, Grund (Skidlära) Tisdagar+Torsdagar 18:00-19:30

Röd Grupp: 11-12 år, Uppbyggnad (Skidträna) Tisdagar+Torsdagar 18:00-19:30

Svart Grupp: 13-15 år, Uppbyggnad + Förprestera (Skidträna + Skidtävla) Tis+Tors 18:00-19:30

Lila Grupp: 16+ år, Skidor hela livet (Skidaktiv) Tis+Tors 18:00-19:30

 

Vi jobbar med mycket material från Svenska Skidförbundet, ni kan läsa mer om det här:

Blågula Vägen - SSF

 

Läs mer om hur du blir medlem här.

 

Välkommen till Korsnäs IF Skidor - en skidklubb för alla!

Anmälan i Axaco Air
2024-01-23 20:14

Anmälningsformulär för Korsnäs IF Skidklubb

Axaco Air - Korsnäs IF Skidklubb

 

Det börjar närma sig genomförandevecka och det är nu dags att anmäla sig i Axaco.

 

Axaco Air är det funktionärsverktyg Skidspelen jobbar med. Axaco Air levererar evenemangsstöd i form av specialbyggda system till diverse organisationer.

 

Ni fyller i era uppgifter i formuläret via länken nedan. Om ni varit med tidigare kan ni även fått ett mail från Axaco där ni fått frågan om ni vill deltaga igen. Ni väljer själva om ni använder den länken ni fått via mail eller den mail som är här nedan.
Använder ni länken ni fått per mail blir ert gamla konto kopplat till årets evenemang och det underlättar för er lite vid registrering.

 

Ni som bokat in er i det gemensamma Excel-formuläret anmäler er med förstahandsval på den funktion ni bokat in er på i dokumentet. Ni kommer sedan bli tilldelade det pass ni valt.

 

Ni som inte bokat in er i formuläret kan anmäla er via länken på någon av de funktioner som Korsnäs ansvarar för att bemanna.

Kvälls- & Nattbevakning: FULLT

Restaurang & Afterski: Arbetsinsatser 2024 KIF Skidor - Restaurang & Afterski

Yttre renhållning/Avfallshantering: Arbetsinsatser 2024 KIF Skidor - Avfallshantering

 

För er med specialkompetens i form av sjukvård eller likande kan välja det som funktion. Ni väljer då det alternativet i ansökningsformuläret och anger att ni innehar den kompetensen.

 

Har ni några funderingar på anmälan eller uppdrag tveka inte att höra av er till Robert Elofsson: robert.elofsson@korsnasifsk.se

 

Anmälningsformulär för Korsnäs IF Skidklubb

Axaco Air - Korsnäs IF Skidklubb

Korsnäs IF Skidors kläder
2024-01-01 21:10

Behöver du köpa nya Korsnäskläder är du välkommen att höra av dig till klädansvarige Filip Andersson via mail. Filip kan se om efterfrågad storlek finns i lager och återkomma med prisuppgifter. 

 

Maila förfrågan om klubbkläder till filip.andersson@korsnasifsk.se

 

 

Arbetsinsatser under februari & mars
2023-12-30 09:00

Nu har vi fått klart vad vi ska bemanna under Svenska skidspelen och därmed kommer vi släppa upp vårt interna dokument, där ni ska fylla i vilka pass ni tar. Alla timmar som vi gör genererar pengar till klubben, som i sin tur gör att vi kan erbjuda den fina verksamheten för våra barn!

 

OBS! SENAST 14 januari vill vi att ni fyllt i era pass, därefter kommer vi att fördela ut arbetspassen på Er som inte anmält sig. 

 

Läs informationen nedan och börja anmäla er! :-)

 

 

BLI MEDLEM
Skidpår
Väder
Pumpen temperatur °C
Pumpen vind m/s
Falun (Centrum) temperatur:
Nyheter från våra grupper
Lila Grupp - Skidor hela livet, 29/02 16:44 
Lila Grupp - Skidor hela livet, 20/02 14:38 
Lila Grupp - Skidor hela livet, 21/12 16:22 
Gul Grupp 5-6 år, 05/12 15:49 
Lila Grupp - Skidor hela livet, 03/12 14:34 
Svart Grupp 13 år uppåt, 06/11 12:53 
 
Facebook
Sponsorer