Aktuell temperatur på pumpen >>
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Korsnäs IF Skidklubb
Fotboll
Välkommen till blå grupp!

Hej! Vad kul att du kikar in på blå grupps sida! Här kommer information om särskilda aktiviteter men även annat skoj från träningar som kan vara bra och roligt att ta del av.

 

Det är vi, Ebba och Filip som är tränare i blå grupp denna säsongen. 

 

I blå grupp fokuserar vi på att ha varierande träningar med både lek och teknik för att skapa framtidens skidstjärnor 🌟 men framför allt ha kul! 

Ge mig ett B! Ge mig ett L! Ge mig ett Å!

Vad blir det?

 

💙BLÅ💙

Teambuilding 16 januari
2024-04-11 22:50

Tisdag 16 januari slog Blå grupp rekord med kallaste träningen hittills. Vi kortade av träningen ute och gick in i klubbstugan där vi körde lite teambuilding. 

 

Vi gjorde lite övningar som utmanade oss till att öva på vårt sätt att kommunicera och samarbeta som grupp. Det var lyckade övningar som slutade i tårtkalas samtidigt som vi knopade ihop en Moodboard över Blå grupp. Alla var med och bidrog med värdeord för hur vi ska vara i Blå grupp. Vi har gjort en digitaliserad version som man kan kika på när som helst.

 

Vi har under säsongen pekat tillbaka på den när det funnits stunder som inte klingat med hur vi vill vara mot varandra eller bara haft svårare stunder. Det var tyvärr några stycken i början av säsongen men vi upplever en enorm förbättring under säsongen och efter teambuildingen.

 

Hejarop från

Ebba & Filip

Camp Yollam 2023
2023-11-06 12:51

Camp Yollam 2022 genomförs 11-12 november.

Korsnäs IF Skidor kör ett 2-dagars höstläger för barn födda 2015 och tidigare vid vår klubbstuga.

 

Anmälan>>

 

Lördag 11/11

Kl. 12.00 samling på stadion för alla deltagare. Omklädningsrummen är öppna för att lägga in packning. Barnen ska ha ätit lunch hemma innan de kommer. Lördag 11 november kör vi vår utmanande tävling Camp Yollam, där barnen delas in i grupper och tar sig runt en slinga i skogen. Under slingan ska uppgifter lösas och uppdrag utföras. De äldre barnen tar hand om de yngre. Efter spåret grillar vi korv som mellanmål. Medtag ryggsäck, egen vattenflaska eller termos med dryck, samt ev torra vantar. Kläder efter väder!

När grupperna kommer tillbaka till klubbstugan är det dags för dusch och bastu. Sedan bjuder klubben på middag ute vid grillplatsen. Under kvällen är det quiz och prisutdelning för dagens Camp Yollam och en trevlig stund med skidkompisarna.

 

Söndag 12/11:

Kl. 10.00 Samling på Pumpen för ett träningspass på barmark med stavgång, lekar och stafetter.

Klubben bjuder på enklare mellanmål.

Lägret avslutas ca kl. 13.00 vid klubbstugan. Då får ni hem hungriga barn/ungdomar som ser fram emot en god lunch! ;)

 

Packlista:

Lördag:
Handduk
Rena kläder till lördag kväll utomhus
Det är okej att ta med lite godis (ej nötter då vi har barn som är allergiska).

Detta är ett läger för att lära känna sina klubbkompisar - prata med barnen om att lägga bort mobilen och umgås!

Söndag:
Träningskläder
Stavar för stavgång

 

Vi ser fram emot ett roligt läger med massor av träningsglädje med klubbkompisarna!

/Tränarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Instagram
Sponsorer