Aktuell temperatur på pumpen >>
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Korsnäs IF Skidklubb
Fotboll
 
Tack för i år!

Efter ett lyckat genomförande av Korsnäsloppet 2024 vill vi rikta ett hjärtligt tack till alla deltagare, publik, funktionärer och sponsorer som gjorde den här tävlingen möjlig. <3

 

Vi har hört mycket bra från många och vi är glada att meddela att vi redan nu blickar framåt mot Korsnäsloppet 2025. Hoppas Ni alla vill vara med även då. :D

 

STORT TACK till våra generösa sponsorer, både lokala, regionala och internationella, som medverkar till att ALLA deltagande barn och ungdomar får priser med sig hem som bevis på sin prestation och som ett kul minne av tävlingen!

Följande företag har skänkt priser 2024, besök gärna deras hemsidor nedan och kika närmare på vad de har att erbjuda just dig!

 

Runes Sport

Orkla Care

Försvarsmakten Dalregementet

Outokumpu

Herdins Färgverk

Repic Consulting

Mieko Fishing

Golvgrossisten i Dalarna

Dalum Sweden

Bike and Accessories Dalarna

Caverion

Anderssons Städ

Granitor

AFRY

Länsförsäkringar Dalarnas

Coca-Cola

Sedan 2016 har klubben återigen tagit upp traditionen att genomföra Korsnäsloppet. Det är ett skicrosslopp, vilket innebär längdskidor med fart, glädje och teknik. Loppet körs i skate på skicrossbanan vid Pumpen.

 
 
Facebook
Instagram
Sponsorer