Gå till innehåll
Korsnäs IF Skidor
Korsnäs IF Skidor

Ingen medelgympa i höst

Vi säger stort tack till våra gympaledare som har fått oss att röra på oss under så många år!

Vi riktar ett stort tack till Karin och Ewa (samt Lotta som varit med under 2022/2023) för det idella engagemanget som gympaledare under många år för Korsnäs IF Skidor. Vi är många som har fått röra på oss till härlig musik på era pass i Hosjöskolans gymnastiksal.

Nu har de dock tackat nej till fortsatt ledarskap. Vi jobbar just nu med detta inom föreningen, för att se om vi har någon som vill engagera sig i detta på något sätt framöver. Har du tankar eller idéer som berör detta får du gärna återkomma till någon i styrelsen eller maila styrelseledamot och tränare Erika Lundberg: erika.lundberg@korsnasifsk.se.

Vi tipsar om vårt "Fredagsfys före fredagsmys" som är ett styrkepass utomhus vid Pumpen för alla våra medlemmar, oavsett ålder!

/Styrelsen

 

Publicerad: 2023-09-11

Senast uppdaterad: 2023-09-11

Författare: Erika Lundberg

Postadress

Sundbornsvägen 14
791 47 Falun

Uppgifter

PlusGiro: 336043-5
Swish: 123 59 47 098

Kontakta oss

info@korsnasifsk.se