Gå till innehåll
Korsnäs IF Skidor
Korsnäs IF Skidor

Korsnäsloppet 2023 genomfört

Skidglädje i strålande sol!

Korsnäsloppet 2023

Så roligt med över 220 anmälda till årets upplaga av Korsnäsloppet. Vi fick se prologer och finaler på vår skicrossbana vid Pumpen i Hosjö. Dessutom förgylldes dagen med strålande sol och gnistrande snö.

Vi säger stort tack till alla deltagare, besökare och funktionärer. Och vi säger ett riktigt STORT TACK till våra generösa sponsorer, både lokala, regionala och internationella, som medverkar till att ALLA deltagande barn och ungdomar får priser med sig hem som bevis på sin prestation och som ett kul minne av tävlingen! Följande företag har skänkt priser och/eller presentkort:

Runes Sport, Orkla Care, Herdins Färgverk AB, Golvgrossisten i Dalarna, Bike & Accessories Dalarna, Markgruppen, Repic Consulting, Bilfinger, Craft Sportswear, Ski Team Sweden, Caverion, Byggpartner, Dalafrakt, Granitor och Dalum Sweden.

Publicerad: 2023-02-19

Senast uppdaterad: 2023-02-19

Författare: Erika Lundberg

Postadress

Sundbornsvägen 14
791 47 Falun

Uppgifter

PlusGiro: 336043-5
Swish: 123 59 47 098

Kontakta oss

info@korsnasifsk.se