Aktuell temperatur på pumpen >>
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Korsnäs IF Skidklubb
Fotboll
Medlems- & spårinfo från årsmötet
2023-11-17 08:00

I veckan genomfördes årsmötet, där det bland annat blev lite förändringar i styrelsen. Thomas Ekhammer kommer tillbaka som ordförande, vi välkomnar Madelen Fritz som ny ledamot. Vi vill också passa på att tacka Erika Lundberg för sitt stora engagemang som sekreterare i styrelsen under nästan 10 år.   

Årsmöte i kort summering: 

Ekonomi- Föreningen gör ett positivt resultat på 43.000kr.

Pumpen- Arbetet med att utveckla Pumpen pågår och positiva diskussioner sker med markägare, kommun och andra intressenter. 

Styrelse - Nya styrelsen finner du här

Medlemskap - Årsmötet beslutade att höja medlemsavgiften till 400kr/person/år. OBS! Nytt för i år är att det ingår spårkort vid Pumpen i ditt medlemskap.

 

Snöproduktion:

Kylan är här det betyder även att det är dags att börja producera snö också. Planen är att påbörja produktionen under fredag eftermiddag (17/11) med målet att fylla stadion under helgen!

Vill du vara med och hjälpa till med snöproduktionen? Kontakta arenaansvarig Thomas Ekhammer 0705-795 065. Vi behöver alltid bli fler och varje timme som du kan hjälpa till är oerhört viktig!

 

Medlemskap:

Som sagt så beslutades det att medlemskapet skall höjas till 400kr/person/år. Avgiften kommer att faktureras ut via e-post under nästa vecka. Vi har valt en ny, en enklare & smidigare, lösning på medlemshanteringen. I mailet ni får kommer det att finnas tre olika betallösningar (swish, kort eller faktura). För administrationen av verktyget & betallösningen läggs det på 29kr/faktura på respektive medlemsavgift. 

 

Är du inte medlem sedan tidigare?

Här kan ni klicka i ansökan om medlemskap

 

Ni som är medlemmar sedan tidigare och har uppgett mailadress behöver inte göra något. Skulle du änså inte fått någon faktura under nästa vecka så mailar du till info@korsnasifsk.se,, så undersöker vi ärendet.

 

Spårkort:

Sedan ligger "Säsongskorten - Spårkort" uppe till försäljning. De köps via https://korsnasifsk.outby.se/.

  • Köper du säsongskortet före 1 december betalar du endast 400kr. (Kortet gäller för hela skidsäsongen)
  • Efter 1 december kostar årskortet 600kr (Kortet gäller för hela skidsäsongen).

Eller så blir ni medlemmar och spårkortet ingår istället :-)   

 

Övriga regler för spåret: 

- Alla personer under 21år åker gratis.

 

 

 

 
Facebook
Instagram
Sponsorer