Gå till innehåll
Korsnäs IF Skidor

Bli medlem

Medlemsavgiften utgör en stor del av våra intäkter! Från och med säsongen 2020/2021 ändras medlemsavgiften till 300 kr per medlem, oavsett ålder.

I medlemskapet ingår spårkort vid Pumpen säsongen 2020/2021.

Kom ihåg att det i övrigt inte kostar något mer att vara med och träna hos oss. Inga träningsavgifter, utan endast medlemsavgift.

Nedanstående punkter gäller ungdomsverksamheten. Du får som vuxen gärna representera klubben, men då får du själv stå för dina kostnader vid tävlingar.

Vi tar inte ut några träningsavgifter. Du betalar inga anmälningsavgifter till tävlingar, det betalar klubben vanligtvis 40-100:-/tävling. Du behöver inte sälja några lotter. De lotter som vi eventuellt säljer, säljs helt frivilligt. Du betalar ingenting för att deltaga i våra läger vid Pumpen där mat och logi ges. Klubben och sponsorer subventionerar kläder såsom överdragsoverall och tävlingsdress. Klubben och sponsorer subventionerar boende när vi åker på träningsläger.

Däremot förväntas det av dig som vuxen förälder till aktiva barn att du deltar aktivt och hjälper till med diverse göromål både inne i klubbstugan samt ute i terrängen runt skidstadion så att vi kan hålla nere våra kostnader för hela verksamheten utan att tvingas höja medlemsavgiften. Bland annat så tilldelas alla familjer veckor då man är stugvärd, läs mer om vad det innebär att vara stugvärd här Länk till annan webbplats. för klubbstugan.

Medlemsavgifter från säsongen 2020/2021: 300 kr per person

Inbetalas till klubbens PlusGiro 336043-5

Ange namn, fullständigt personnummer, adress och telefonnummer på samtliga som betalningen avser.

Om du betalar via internet så får du kanske inte plats med alla uppgifter. Skicka i så fall ett mail till kassören där du anger uppgifterna för de betalningen omfattar, se kontaktuppgift här nedan.

Inbetalningskort kan hämtas på vår anslagstavla i entrén till klubbstugan. Vid frågor angående medlemsavgifter kan ni kontakta klubbens kassör Leif-Inge Johnson: 070-951 21 78 eller via e-post till: Kassör Korsnäs IF Skidor

Välkommen som medlem i Korsnäs IF Skidklubb!

Bli medlem

Publicerad: 2022-11-04