Stugvärd

Välkommen som stugvärd till klubbstugan "PUMPEN" för skidklubben

Stugan ägs av orienteringsklubben och skidklubben tillsammans. Vi har delat upp ansvaret för att vara stugvärd efter säsong, vilket innebär att skidklubben ansvarar under vintersäsongen (v 40-12) och orienteringen under sommarsäsongen (v 13-39).

Klubbstugan bemannas av klubbens medlemmar enligt Stugvärdslistan här nedan. Du ansvarar för att ordna fika efter tisdagsträningen och städa stugan på torsdagen. Du ansvarar för att kontakta den familj som du är stugvärd tillsammans med inför din stugvärdsvecka, för att dela upp ansvar för vem som hämtar nyckel, handlar, bestämma tid för städning, osv.

Obs! Om man av någon anledning inte kan vara stugvärd den angivna veckan så är man själv ansvarig att byta med någon. Meddela den som du är stugvärd tillsammans med.

Saknas ditt telefonnummer eller är det felaktigt vänligen maila Madelene Klasila 072-209 77 67 eller maila Erika Lundberg This is a mailto link.

Stugvärdsnyckel finns att hämta hos: Madelene Klasila, 072-209 77 67.

I stugan, på hyllan direkt till höger i skafferiet, finns en orange pärm märkt "stugvärdspärm". I denna finns viktig information om vad som ingår i uppgifterna så titta i denna!

Som stugvärdar är ert ansvar att kontakta den du är stugvärd tillsammans med och sedan:

Tisdagar:

• Hämta stugnyckeln i god tid så att du kan öppna stugan strax före kl 18.00, så att de som ska träna kan lägga in sina saker. Räkna in ungefär hur många som tränar för att veta hur mycket fika som behövs.
  • Handla på Hemköp till fikat – mer info om fikat i pärmen. Ni behöver inte ligga ute med pengar.
  • Fixa fika klart till kl 19.00 när den minsta gruppen har tränat klart. De större grupperna slutar kl 19.30 och kommer då in och fikar. (Om de tränar vid Pumpen!)
  • Plocka undan och snygga till efteråt! Städa det som behövs.
  • Kolla postlådan ute vid Sundbornsvägen. Lägg posten i respektive klubbrum.

Torsdagar:

• Städa stugan (omklädningsrummen sist om några duschar efter träningen).
  • Torka rent i samlingssal, kök, kylskåp och kasta det som är gammalt.
  • Dammsug och våttorka hela stugan inkl omklädningsrum, bastu, hall samt alla toaletter.
  • Rengör samtliga toaletter.
  • Töm samtliga papperskorgar och fyll på toapapper, tvål och pappershanddukar.
  • Fyll på rengöringsmedel och dyl så att det finns i båda städskrubbarna. Lager finns i pannrummet i källaren dit nyckeln också passar.
  • Se till så att det är ordning i stol- och bordförrådet.
  • Ta in posten och lägg in till respektive klubbrum.
  • Återlämna stugnyckeln

Dörren vid omklädningsrummen används som entré! Försök att hålla den andra entrédörren låst för att underlätta städningen.

När aktiviteter pågår i stugan måste altandörren, som är nödutgång, vara upplåst.

Innan du lämnar klubbstugan se till att allt är stängt och att alla dörrar, även altandörren, är stängda och låsta.

För er som har funderingar så går det bra att höra av sig till Madelene Klasila 072-209 77 67.

OBS! Stugan hyrs ofta ut både vardagkvällar och helger. Det är en viktig inkomstkälla för klubbarna och det är därför mycket angeläget att det är ordning och städat!

Telefonnummer till bokning av Pumpen är: 023-320 30. Nils-Olov Olsson sköter uthyrningen (telnr finns i pärmen)

En stugvärds "lathund" kan du hämta för utskrift här.

STUGVÄRDAR 2019/2020:

Obs! Byt med varandra om ni ej kan utvald vecka. Meddela också den ni ska vara stugvärd tillsammans med!

Uppdaterad: 13 FEB 2018 22:09

Weather Underground PWS IFALUN14

Nu är vi en utmärkt förening!

Webcam från Lugnets skidstadion: Lugnet Live!

Aktuella temperatuer i Falun, presenteras av temperatur.nu

Hosjö (Åvägen):
Falun (Centrum):