Hoppa till sidans innehåll

Vi söker dig som vill bli tränare

27 AUG 2019 21:18
Vi behöver bli fler tränare!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2019 21:18

Det är fantastiskt roligt att vår verksamhet växer, emn det ökar även behovet av fler tränare för att skapa bra träningstillfällen för alla. På en av träningarna deltog 70 barn och ungdomar!!! För oss som tränare känns det otroligt roligt att vara med och skapa en aktiv fritid som bygger på rörelseglädje samt skapa gemenskap och kamratskap för våra barn och ungdomar. 

Som tränare lär du känna dina barns vänner, både nya och gamla. Och naturligtvis även familjer och tränare!

Till hösten behöver vi bli fler tränare och vi söker nu dig som vill ställa upp. Behovet finns från de allra yngsta som leker på skidor upp till de ungdomar som åker längre sträckor. Så vi söker dig, oavsett vilken skidbakgrund du har. Ju fler tränare vi är, desto bättre kan vi anpassa grupperna och träningarna efter kunskapsnivåerna.

Som tränare är du med och planerar passen inför träningarna och är delaktig på träningarna. Gul och grön grupp tränar idag en gång per vecka. Medan blå, röd och svart grupp tränar två gånger per vecka. Är vi många tränare är det enklare att dela på ansvaret. Klubben står för kostnaden för Skidförbundets kurser för barn- och ungdomstränare om du vill gå dem.

Så tag chansen att bli en del av tränargänget i Korsnäs IF Skidor. För dig som är intresserad, prata med någon av dagens tränare. Du kan även ringa eller maila tränare Erika Lundberg, 070-285 25 09, This is a mailto link. Du behövs!

/Tränarna

Skribent: Erika Lundberg
E-post: Adressen Gömd

Weather Underground PWS IFALUN14

Nu är vi en utmärkt förening!

Webcam från Lugnets skidstadion: Lugnet Live! 

Aktuella temperatuer i Falun, presenteras av temperatur.nu

Hosjö (Åvägen):
Falun (Centrum):
Sundborn:

   

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Anderssons

 

 

 

Begner

 

Craft

 

 


Hemköp Hosjö

 

Impicon

 

Intersport

NKT

Markgruppen

Printeliten

 

 

Postadress:
Korsnäs IF SK - Skidor
Sundbornsvägen 14
79147 Falun

Kontakt:
Tel: 0705795065
E-post: This is a mailto link

Se all info